Voorzitter

Simone de Bruin
Simone is tijdens haar studie begonnen met rugbyen bij NSRV Obelix in Nijmegen. Als voormalig korfballer was ze al bekend met looplijnen, sidesteps en had ze gevoel voor de bal. Daardoor belandde ze in een talenten poule voor NL 7s waardoor ze in haar 1e rugbyjaar al genoten heeft van topcoaching. Ze vindt het jammer dat dergelijke programma’s niet meer bestaan, en heeft als ambitie dit programma duurzaam bestaansrecht te geven opdat vele jonge meiden de kansen krijgen om op hoog niveau uit te komen. Ze zat in de organisatie van het 40 jaar damesjubileum van Rugby Nederland in 2022 en is spelend lid bij de Utrechtse Rugby Club.

voorzitter@damessenioracademy.nl

Vice voorzitter

Marten Vente
Marten startte zijn rugbycarriere bij de Utrechtse Studenten Rugby Society. Na voorzitterschap van de USRS hield hij zich bestuurlijk zowel met de organisatie van de landelijke studentensport als met de NRB bezig. Hij is al jaren actief betrokken bij de academies als bestuurslid.

vice-voorzitter@damessenioracademy.nl

Secretaris

Silvia van Leeuwen
Silvia is op 20-jarige leeftijd rugby gaan spelen bij URC, met de URC-dames éénmaal Nederlands kampioen geworden en heeft ook tweemaal meegespeelt met de Dames XV-selectie. Ze is al jaren actief als bestuurslid voor de academies en is vanaf de start secretaris van het Senior Academy Programma Dames (SAP).

secretaris@damessenioracademy.nl

Penningmeester

Jan Albers

Jan is in december 2022 gestart als penningmeester; hij heeft een financiële achtergrond in het bedrijfsleven en is 30 jaar actief rugbyer geweest bij Ascrum. Hij is altijd betrokken geweest bij het wel en wee van de rugbysport, van bedrijfssponsor van Rugby Nederland tot een aandeel bij de realisatie van het NRCA. Momenteel is hij als scheidsrechter actief.

penningmeester@damessenioracademy.nl